divendres, 14 d’octubre del 2011

SOBRE EL BUS MUNICIPAL

Benvolguts, us vull posar al corrent de la situació del bus municipal, tal com vaig prometre en el meu anterior escrit.

Dimarts passat, el regidor d'Hisenda i jo mateix varem anar a la Generalitat i varem mantenir una reunió, certament tensa, amb els representants del Departament de Transports i els de l'empresa concessionària del servei. Finalment varem poder arrencar el compromís d'uns i d'altres de que durant aquest mes d'octubre el bus municipal seguiria funcionant regularment. Però tant des de l'empresa com des de la Generalitat ens varen exigir un pla per poder pagar el deute acumulat des de finals del 2009, i per aquest motiu ens tornarem a reunir abans de final de mes. Ells varen fer algunes propostes que estem estudiant amb tot l'interès que aquest tema es mereix.

En qualsevol cas hem d'assumir que el servei de bus municipal, tal com ara el tenim, és impossible de mantenir. Es tracte d'un servei creat en una època de generosa bonança econòmica i avui les coses han canviat. Totes les famílies, totes les empreses i tots els comerços han hagut de reduir despeses per sobreviure. També a l'ajuntament ho hem de fer per sobreviure, i per responsabilitat.

Vaig dir que ens preocupa molt la gent gran, amb les seves visites obligades i sovint habituals al CAP. Som sensibles a aquestes necessitats i estem treballant per donar resposta a aquest problema, sense descartar cap opció. Vull que se sàpiga que hi pensem molt, i que amb tota seguretat hi trobarem una solució.

Son anys dolents, amigues i amics, i disposem d'uns serveis i d'uns equipaments de cinc estrelles que no es corresponen amb la realitat actual del nostre poble. Quan abans ho entenguem tots plegats, abans començarem a veure'ns les orelles.

Gràcies a tothom per la vostra comprensió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada