divendres, 10 de setembre del 2010

DE CARA A LES MUNICIPALS...

A l’assemblea de militants i simpatitzants de CiU de Santa Eulàlia celebrada el dilluns passat 6 de setembre, es va oficialitzar la meva designació com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig de l’any que ve. Agraeixo als meus companys i companyes la seva confiança, a la que vull correspondre amb el compromís seriós i formal de dedicar ja des d’ara, més que mai, tot el meu esforç en treballar per a la recuperació del govern de Santa Eulàlia.

Per segona vegada tindré l’honor, la satisfacció i la responsabilitat d’encapçalar una llista de gent honesta i preparada, de persones amb il•lusió i ganes de fer-ho bé. A hores d’ara no sabem quin serà el resultat d’aquestes eleccions, però intueixo que resultaran molt disputades i que cada vot valdrà or.

Seran quatre anys molt durs, de gran dificultat per la ferida punyent de la crisi econòmica, amb les arques municipals ben buides i molts compromisos per atendre, tant socials com econòmics. Per això caldrà un govern imaginatiu però que toqui de peus a terra, un govern que sàpiga escoltar però que no dubti a l’hora de prendre decisions, un govern de persones hàbils, amb àmplia experiència i acostumades a decidir. Tingueu-ho clar, no seran anys per fer experiments i assumir riscos, doncs no disposarem de marge d’error. L’haurem d’encertar sempre per poder donar resposta als problemes del nostre poble durant aquest període tan difícil. Això voldrà dir dedicar els cinc sentits a l’acció de govern, prestar-hi tota l’atenció possible. Ganes no ens en falten i voluntat la tenim tota. Espero tenir l’ocasió de demostrar-vos-ho.

1 comentari:

  1. Rep la meva felicitació més sincera per la teva designació com a cap de llista de la Federació Convergència i Unió.
    Estic content perquè tindré un rival amb un tarannà que convida al debat, a la reflexió i al consens.
    Davant dels reptes que haurà d'afrontar Santa Eulàlia en la propera legislatura, desitjo que en el procés electoral que ha de venir, ens instal•lem plegats en el seny, la tranquil•litat i el respecte, cadascú defensant les seves propostes i les seves idees polítiques, com ha de ser.
    Tots volem el millor per Santa Eulàlia, encara que per arribar als nostres objectius, ho pensem fer de maneres diferents.
    Estic segur què penses el mateix.
    Felicitats de nou

    ResponElimina