divendres, 6 de maig del 2011

LES NOSTRES PROPOSTES

JA HA COMENÇAT LA CAMPANYA!!! Falten només 16 dies per les eleccions, el canvi en positiu a Santa Eulàlia està atocar de mà. Aquí teniu els nostres 46 compromisos electorals pels propers quatre anys.

46 COMPROMISOS ELECTORALS DE CiU
ELECCIONS MUNICIPALS 2011


1.- En el context d’una excepcional crisi econòmica el govern de CiU tindrà idees clares, capacitat de prioritzar, austeritat, coratge, imaginació, comportament ètic, atenció a tothom i bon servei públic.

2.- Volem crear complicitats i recuperar la confiança en l’administració local. Serem positius, atents, oberts, propers i dialogants. Flexibilitzarem l’horari d’atenció al públic i governarem per a tots, no només per a uns quants.

3.- El govern municipal rendirà comptes periòdicament. Serem transparents i austers en la despesa, en els objectius, en els comportaments i en les actituds.

4.- Reduirem o eliminarem segons els cassos l’enllumenat nocturn dels edificis municipals en la línia d’austeritat en la despesa.

5.- Prioritzarem per sobre de tot la contractació de proveïdors i serveis a empreses i professionals del poble i implantarem una línia de confirming per facilitar-los l’accés al crèdit.

6.- Estarem al costat dels emprenedors que fomentin ocupació i els donarem suport amb propostes atractives, siguin empresaris, autònoms, comerciants o pagesos.

7.- L’ajuntament farà de mitjancer entre les empreses i les entitats bancàries per flexibilitzar els crèdits als emprenedors i les indústries que apostin per la I+D.

8.- Per millorar l’eficiència ampliarem els espais destinats a oficines municipals i reduirem a un sol tràmit els requisits necessaris per iniciar una activitat, aplicant el concepte de finestreta única.

9.- Revitalitzarem la centralitat de la Sagrera amb iniciatives imaginatives, com l’aplicació d’incentius fiscals als comerços que s’hi instal•lin.

10.- Estudiarem la possibilitat de fraccionar durant dotze mesos els pagaments dels impostos directes de l’ajuntament.

11.- En els concursos d’obres públiques s’adjudicarà un plus de puntuació a aquelles empreses que com a mínim portin dos anys establertes a Santa Eulàlia.

12.- Potenciarem la formació dels aturats en funció del tipus d’indústria local per facilitar la seva incorporació al món laboral al mateix poble.

13.- Santa Eulàlia necessita crear centres d’interès turístic. Fomentarem, d’acord amb iniciatives privades innovadores, l’activitat turística.

14.- Col•laborarem amb l’associació de comerciants i crearem un mercat setmanal de productes artesanals i de proximitat per aprofitar la seva qualitat com a valor afegit.

15.- Construirem habitatges de protecció oficial i en consens amb les altres forces polítiques ordenarem els usos del territori, apostant per un just equilibri entre desenvolupament i sostenibilitat.

16.- Completarem la xarxa de clavegueram on encara no n’hi ha i portarem el gas ciutat als principals nuclis del poble.

17.- Recuperarem les antigues fonts del municipi, ara degradades o perdudes, evitant la seva definitiva desaparició.

18.- Asfaltarem la zona d’aparcament de La Fàbrica per evitar les incomoditats que es creen en dies de pluja.

19.- En col•laboració amb les entitats i veïns, promourem un pla d’equipaments a cada barri i instal•larem punts de llum i tanques als parcs infantils.

20.- Crearem Taules de Treball amb els veïns per la millora dels barris. Facilitarem que els barris s’impliquin en la Festa Major i hi farem part de les proves dels colors.

21.- Mantindrem arreglats els camins, reasfaltarem els carrers que es troben greument deteriorats, revisarem els sentits de circulació i posarem punts de llum en els trams actualment foscos.

22.- Unirem amb un camí de vianants el nucli de cases de la Tenda Nova amb l’inici de la carretera de la Sagrera.

23.- Continuarem l’actual pas de vianants del Rieral fins les Cases del Lluïset i en construirem un de nou al llarg del camí del Gual, des de la carretera de Barcelona fins a La Fàbrica.

24.- Impulsarem el transport públic, revisarem els itineraris de l’autobús municipal per adaptar-lo a les necessitats dels barris i posarem marquesines i bancs per seure a totes les parades.

25.- Tindrem sempre netes les franges de seguretat i zones verdes i comprarem una vehicle de neteja de carrers per ús de la brigada municipal.

26.- Mantindrem la recollida d’escombraries porta a porta, però farem una prova pilot instal•lant contenidors soterrats de recollida selectiva a algun punt especialment conflictiu del municipi.

27.- Defensarem la necessitat de construir un accés directe a la C-17 des de la rotonda de Bigues, per evitar que el transit pesant dels polígons industrials de Bigues i de Santa Eulàlia passi pel centre urbà del nostre poble.

28.- D’acord amb el sector implicat, millorarem el parc de camions del polígon de can Magre dotant-lo de les infraestructures i serveis necessaris.

29.- Ens proposem instal•lar a determinades zones del terme municipal la connexió gratuïta a internet sense fils.

30.- Mantindrem sempre neta la llera del riu per augmentar la seguretat dels veïns en cas d’una avinguda extraordinària d’aigua i durem a terme les obres compromeses.

31.- Impulsarem la construcció del Centre de Dia per a la gent gran i instaurarem l’atenció personalitzada i domiciliària a les persones amb limitacions físiques que viuen soles.

32.- Intentarem que el gran espai natural de bosc que hi ha entre el Rieral i la Sagrera esdevingui un ampli parc públic de lleure i esbarjo, amb camins per anar a peu o en bicicleta i lliure de vehicles motoritzats.

33.- Potenciarem el món rural i la pagesia i valorarem la possibilitat de recuperar el concepte de l’antic Sindicat com a centre comercial dels pagesos de Santa Eulàlia.

34.- Si la falta de finançament impedeix iniciar les obres del nou pavelló, farem provisionalment una pista esportiva descoberta al seu lloc. Millorarem les instal•lacions del camp de futbol i de l’espai esportiu de Pinedes Castellet i construirem una pista de skate.

35.- Promourem l’esport en edat escolar com a element educador donant suport a les iniciatives dels clubs. Incentivarem l’esport femení per tal d’anar avançant en la igualtat.

36.- Afavorirem l’enfortiment de les nombroses entitats i associacions del municipi, sabent que són determinants com a elements d’integració i cohesió social.

37.- La cultura ja no és una opció, és una necessitat, una font de riquesa i creixement personal i col•lectiu que tindrem com a prioritat política i pressupostària. Preservarem i potenciarem el nostre patrimoni cultural.

38.- Ens implicarem a fons en l’ensenyament. Vetllarem per combatre el fracàs escolar i treballarem per tal que els docents siguin valorats d’acord amb el reconeixement de la seva feina.

39.- Ens preocupa la formació dels joves, per això intentarem congeniar la seva formació acadèmica amb les pràctica esportiva i vetllarem per facilitar la seva incorporació al món del treball.

40.- L’aprenentatge de l’anglès o d’altres llengües estrangeres per part dels estudiants ja des de la infantesa serà una prioritat, que coordinarem amb les comunitats educatives.

41.- Millorarem l’aparcament de l’Escola de La Sagrera i farem camins d’escola amb la col•laboració de les comunitats educatives.

42.- El consum desmesurat d’alcohol i la drogodependència entre els adolescents i els joves serà una preocupació constant del govern municipal, que vetllarà per eradicar el tràfic de drogues del nostre poble.

43.- Dotarem la policia municipal de més mitjans per poder donar resposta a la inseguretat i la delinqüència i buscarem una alternativa digne a les instal•lacions actuals de la seva seu.

44.- Estudiarem la possibilitat de crear un cos de voluntaris de Protecció Civil, a l’estil dels que ja funcionen amb èxit a pobles veïns.

45.- Potenciarem la figura del Jutge de Pau, millorarem les condicions de l’exercici de la seva funció pública i li donarem el màxim suport institucional.

46.- Crearem la institució de la Sindicatura Municipal de Greuges com a garantia pel ciutadà en la seva relació amb l’ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada