dilluns, 23 de maig del 2011

GRÀCIES!!!

Gràcies, moltes gràcies a cada una de les 1.129 persones que ahir vareu votar a Convergència i Unió. Amb la vostra confiança hem aconseguit la victòria en les eleccions municipals i superem en 468 vots la segona força, Ind-ERC.

El 2003, quan aquest grup presentava en Jaume Dantí com a cap de llista, varen tenir més vots que CiU però varem empatar en nombre de regidors, 4 cada un. Després d'un mandat ostentant l'alcaldia, el 2007 Ind-ERC va perdre les eleccions deixant pel camí uns 200 vots però conservant els 4 regidors que tenien. Nosaltres varem obtenir-ne 5. Com recordareu, un pacte lícit però difícil d'explicar amb els socialistes aquests els hi varen entregar l'alcaldia i ens van deixar a l'oposició. Ara, amb l'Enric Barbany d'alcalde i després del segon mandat al govern, Ind-ERC torna a perdre més de 200 vots i es queda amb 3 únics regidors, mentre CiU n'obté 6 i guanya 245 paperetes respecte fa quatre anys. Als republicans els correspon ara analitzar les causes d'aquesta pèrdua constant de vots.

El PSC ha rebut també un important càstig i ha cedit 1 regidor. En els propers quatre anys només en tindrà 2. Podria ser que el no haver respectat en les últimes eleccions el costum de donar suport a la força guanyadora els hagi passat factura. També els socialistes hauran de fer autocrítica i reflexionar.

Ara mateix us puc dir que sento una felicitat serena, un alt grau de responsabilitat i moltes ganes de posar-me a treballar per Santa Eulàlia des del govern. Tinc la sort de comptar amb un equip magnífic, tant de regidors com de persones que ens donen suport, persones que aquests darrers quatre anys he sentit molt a prop i que sense elles la victòria no hagués estat possible. Moltes gràcies també a aquest incondicional grup d'entussiastes que m'omplen d'orgull.

I ara ens toca treballar. És el que farem la Cristina Parera, el Joan Iglesias, la Cheli Polo, la Isabel Valls, el Miquel Moret (feliçment restablint-se amb normalitat de l'ensurt de salut) i jo mateix. Seran quatre anys apassionants i tot el poble n'ha de ser el protagonista.

Gràcies una vegada més, moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada