dijous, 14 de gener del 2010

S’ACOSTA EL CANVI

Les versions digitals dels diaris publiquen avui, a 500 dies de les eleccions municipals, la última enquesta encarregada per CiU sobre la intenció de vot a Barcelona, i dóna com a resultat un espectacular augment de les expectatives en favor d’en Xavier Trias, que guanyaria per més de set punts als socialistes. Convergència i Unió obtindria 15-16 regidors, front als 11-12 que tindria el PSC. El Partit Popular es situaria en tercer lloc, per davant d’ERC i d’ICV.

En la seva recent visita a Santa Eulàlia, en Trias ens comentava que s’acosta el canvi, i n’estem segurs. S’acosta el canvi a l’ajuntament de Barcelona, s’acosta el canvi a la Generalitat i també a Santa Eulàlia. Les nostres informacions, força fiables, van en aquest sentit. Calen aires nous, una nova manera de treballar, una actuació decidida en favor de tothom, no només d’uns quants. Sobren reunions i falta diàleg, diàleg de veritat. L’alcalde ha de trepitjar el poble, parlar amb la gent, escoltar les persones, fer-se “visible” i proper, això és el que ha de fer, i actuar.

Falten 500 dies per a les municipals, però compte, que passen volant!

1 comentari:

  1. Efectivament. El títol d’aquest escrit es va forjant des de les pròpies forces del tri(st)partit. Ahir ja en parlaven -millor dit se’n reien- diverses emissores de ràdio, i avui mateix, només cal mirar la premsa escrita o cibernètica:

    Huguet qualifica de «fantasmada d’Hereu» la candidatura olímpica

    http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=680067&idseccio_PK=1022

    ResponElimina