dilluns, 8 d’agost del 2011

RECOMENÇAR AMB IL·LUSIÓ

Bon dia a tothom.

Reprenc ara, dos mesos després, l’activitat del meu blog. Disculpeu aquesta absència, no ha estat pas un oblit. Es tracte només d’un període de reflexió, de “posada a punt” després de que amb els vostres vots vareu decidir que CiU formés govern a Santa Eulàlia i jo en fos l’alcalde.

Us vull manifestar, un cop més, el meu agraïment per la confiança rebuda i renovar el compromís de treballar en cos i ànima pel nostre estimat poble i la seva gent. Sabeu que serà així i que ho farem a gust, malgrat les moltes dificultats que anem trobant pel camí.

Us haig de dir que també estic a la vostra disposició des de la vicepresidència de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, precisament en aquest mandat en que haurem de procurar unificar serveis per millorar-ne la gestió i estalviar recursos.

Així mateix m’ha estat encomanada per la direcció comarcal de Convergència i Unió una nova responsabilitat, la de ser Conseller Comarcal en nom de la Federació, membre de la Junta de Portaveus i vocal de la Comissió Especial de Comptes. A més, Delegat de l’Àrea de Medi Ambient. Per aquest motiu soc també representant del Consell Comarcal al Consorci per a la Defensa del Riu Besòs, al Consorci del Parc de la Serralada Litoral, al Consell Coordinador del Parc Natural del Montseny, al Consell Coordinador del Parc del Montnegre i el Corredor, a la Federació de l’Agrupació de Defensa Forestal del Vallès Oriental, de l’Associació de la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Sostenibilitat i finalment a la Comissió Consultiva Comarcal de l’Accés Motoritzat al Medi Natural. Com podeu veure, feina no me’n faltarà, i us asseguro que il•lusió per fer-la, tampoc.

Amigues i amics, compteu amb mi i amb els magnífics regidors i regidores del govern de Santa Eulàlia per a tot allò en que puguem ser-vos útils. Volem millorar les coses, ho volem fer des de l’honestedat, la transparència i la col•laboració, i ens en sortirem.

Gràcies a tots i fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada