dissabte, 26 de març del 2011

LA NOVA BIBLIOTECA-CASA DE CULTURA

Avui s'ha inaugurat la nova Biblioteca-Cada de Cultura. Francament, magnífica. Clara, espaiosa, agradable, un lloc força atractiu. Ja la tenim feta, ja està inaugurada, ara només falta pagar-la, que no és poc. Aquest govern municipal ha repartit la feina: ells la construeixen i els altres, el proper govern, que la pagui. Ha costat uns dos milions cent mil euros, més setanta o vuitanta mil de mobiliari, més catorze mil tres-cents cinquanta euros a una empresa per fer un estudi i posterior informe recomenant els mobles que hi calia posar (?), més... Però això sí, és un equipament magnífic. Els que no l'he vist us recomano que la visiteu. Ara cal que l'aprofitem, i estic segur que ho farem. Val la pena.

El discurs de l'alcalde ha estat emotiu, ple d'agraïments a tots els que han fet possible la construcció d'aquest espai cultural, tots els que d'una manera o altra han contribuït a que sigui una realitat. He trobat a faltar, però, unes paraules de reconeixement als seus socis del PSC que fa quatre anys el varen fer alcalde. Els mateixos que durant aquest mandat han sacrificat promeses electorals pròpies (local de joves, zona esportiva...) en favor de la Biblioteca d'Ind-ERC. No és a mí a qui ha de preocupar el comportament de l'alcalde, però després d'ignorar sistemàticament els seus socis de govern en les pancartes que recentment han posat pel poble, això d'avui m'ha semblat, francament, un comportament impropi i deslleial envers els tres regidors del PSC a qui tant deu. Però ja és sabut que qui no tria bé els amics es troba amb sorpreses!

1 comentari:

  1. Catorze mil tres-cents cinquanta euros a una empresa per fer un estudi i posterior informe recomenant els mobles que hi calia posar, fa una mica de pudor...

    Suposant que no olori res a podrit, en els temps que corren, crec que es inmoral i de pocavergonyes, gastar aquesta quantitat en un estudi i informe, per fer algo que qualsevol amb sentit comú pot fer.

    En fi, sumem i seguim, que ja ens tenen acostumats...

    ResponElimina