diumenge, 25 de març del 2012

AGERMANAMENT AMB MONTVILLE

Dissabte vaig estar al poble de Montville, a l'Alta Normandia, amb els Tinents d'Alcalde de Santa Eulàlia Isabel Valls i Francesc Montes. L'objectiu era correspondre a la invitació que ens va fer l'alcalde d'aquella població francesa, Monsieur Pascal Martin, com a pas previ per a un pròxim agermanament dels dos municipis. Ja sabeu que el Liceu Eugène Noël de Montville i l'Institut de la Vall del Tenes mantenen des de fa sis anys una relació d'intercanvi d'alumnes pel foment de l'idioma i aprofitament cultural.

La trobada va ser molt agradable, i el divendres al vespre ens varem reunir a la sala de plens de l'ajuntament de Montville amb el consistori local i els nostres alumnes de la Vall del Tenes. Després dels discursos dels dos alcaldes varem poder mantenir una llarga conversa amb els nostres estudiants mentre feiem un pica-pica al propi ajuntament.

Nosaltres varem aprofitar el temps i varem contactar amb persones interessades en establir relacions comercials amb els associats de Ronçana Comerç Actiu. La regidora d'Activitats Econòmiques ja ho explicarà. Estem molt contents d'aquesta visita i està previst que el proper mes d'octubre vingui a Santa Eulàlia una delegació de l'ajuntament de Montville per signar la primera part del protocol d'agermanament. Serà ocasió de presentar a les autoritats franceses el nostre poble i les nostres activitats.

Seguidament us mostro el video en francès fet per Canal Set especialment pel poble de Montville, que varem lliurar-los-hi i em consta que van quedar molt complaguts del seu contingut.
Apa disfruteu-lo!

  
Reportatge Montville from canalset on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada