dilluns, 11 d’abril del 2011

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA




Ahir la sala gran de La Fàbrica es va omplir pel dinar de presentació de la candidatura de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals que s'han de celebrar d'aqui a 41 dies. Varem comptar amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Honorable Sr. Lluís Recoder; del president comarcal d'Unió Democràtica Ferran Jimènez; de l'alcalde i candidat de Lliçà de Vall Andreu Carreras; dels caps de llista i regidors dels pobles de la Vall del Tenes i L'Ametlla i d'unes dues-centes persones que donaven suport a l'acte.

El Conseller va destacar les dificultats del moment i va qualificar de valents aquells que hem pres la determinació de participar activament en política municipal. Ens va animar i va tenir paraules amables per a tots nosaltres.

Vull destacar d'aquesta llista la incorporació de persones noves i joves. El 50% dels candidats, 11 exactament, mai havien participat directament en política i 9 d'ells estan situats en els trezte primers llocs de la llista.

Estem preparats, estem disposats, tenim il·lusió i ganes. Ens mou l'interès per Santa Eulàlia i la voluntat de fer millor les coses. Som conscients de les dificultats del moment, però estem convençuts de poder-nos-en sortir, amb determinació i l'ajuda de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada